Hjälp till inför Dubbelfajten (Obs! nytt datum för kartpackning)

Den 30/9 arrangerar vi i GIF en tävling i Ånnaboda. En tävling kräver mycket arbete, men fördelat på många så blir det inte så mycket för var och en.

Den 27 september samlas de som kan i Folketshus kl 18:00 och sorterar och packar kartor i plastfickor. Desto fler vi är desto fortare går det. Inga förkunskaper krävs, så alla som inte tänkt tävla kan hjälpa till.

Den 21 september är det provlöpning av banorna kl 18:00 vid SM-stugan i Ånnaboda. Observera att de som tänkt tävla inte får får se kartorna i förväg och alltså inte kan hjälpa till med vare sig kartpackning eller provlöpning.

Under tävlingsdagen behövs det en mängd funktionärer. Framför allt så saknar vi parkerings- och vägvakter, men även t.ex. några som kan stå ute längs inskolningsbanan och hjälpa till/heja på. Har du möjlighet att ställa upp ett par timmar för klubben dne 30/9, hör av dig till dubbelfajten@garphyttansif.se så hittar vi en lämplig uppgift.