Valborgsfirande – Brödlotteri

Hej allihop!

Äntligen är det dags för Valborgsfirande i Garphyttans folkets park igen! Som vanligt är det GIF som är huvudarrangör, och orienteringssektionens uppgift är att ordna brödlotteri. Vi behöver frivilliga, och här är kunskaper i orientering ingen merit – alla kan vara med.


Vi behöver frivilliga för att bemanna följande pass:

kl. 19.30 – 20.30 – minst två personer
kl. 20.30 – 21.30 – minst två personer


Från kl 18 behövs några personer som kan ta emot bröd och göra i ordning inför öppnandet.


Utöver det så behöver vi förstås hjälp med att baka bröd, både sött bröd och matbröd uppskattas. Brödet lämnas i parken strax efter 18, vill man lämna tidigare går det bra att lämna hos Anette på Trådvägen 5.


Anmäl genom att maila styrelsen på ol-styrelsen@garphyttansif.se eller svara på Facebook.


Hälsningar, orienteringssyrelsen.