Hjälp en banläggare!

Hej alla orienterare i Garphyttan!
Jag har nu lagt banor till en medeldistans i Närkekvartetten Light, som ska gå av stapeln 13-16/5. Jag behöver nu hjälp – mina hälsenor tycker helt enkelt inte att jag ska springa nåt mer på ett tag. Jag grejar inte att kontrollera allt på ett bra sätt, utan behöver hjälp och samtidigt ge ett tillfälle till egen träning.

Start och mål är nära Axsjöboda, det finns 12 banor:
Grön 2 km
Vit 2 km
Gul 2 km
Orange 3 km
Orange 4 km
Violett 3,5 km
Svår, blå 2,5 km/3,1 km
Svår, svart 3,4 km/4,1 km/4,7 km/5,3 km

Mejla mig på 636magnus@gmail.com och tala om vilken bana du kan tänka dig att kolla, så skickar jag en pdf.

1.       Du skriver ut kartan själv
2.       Du hämtar snitslar hos Torun, hon kommer lägga ut dem så att de kan hämtas även om hon inte är hemma. Ring henne på 070-2936214 vid behov
3.       Sätt ut snitslar på de aktuella kontrollpunkterna, skriv kodsiffra med vattenfast penna. Vissa kontroller kanske någon annan redan har satt ut. Var noggrann med väderstreck, sätt snitseln exakt där skärmen ska sitta sedan.
4.       Notera storlek på stenar, branter etc
5.       Notera om kontrollpunkten är diffus (dvs ska jag byta till en annan kontrollpunkt?), eller om kartan behöver fixas till någonstans
6.       Tyck gärna till om banan som sådan!
7.       Mejla mig feedback

Tackar på förhand!

//Magnus Bern