Mörkeräventyr onsdag 21/10!

Nu är det dags ungdomarnas höstavslutning och det traditionella MÖRKERÄVENTYRET onsdag den 21/10!

För dig som inte varit med förut:
Ni delas in i lag och varje lag ska besöka så många kontroller som möjligt. Problemet är att det finns ”onda” i skogen som kan ta ifrån er de stämplingar ni gjort, och då är det bara att börja om på nytt. Som tur är finns det även ”goda” i skogen som ni kan lämna era stämplingar till, så att de ”onda” inte kommer åt dem! Om man har uppmärksamma öron, så kanske man klarar sig undan när man hör bjällrorna från de ”onda”… Efteråt bjuder klubben på pizza (utomhus denna gång på grund av corona).

Tid: Onsdag den 21/10 kl. 18.00 – ca 20.00
Plats: Kilsbergsvallen i Garphyttan
Utrustning:
Enklare pannlampa eller ficklampa
Varma kläder att ta på dig efter äventyret (pizzan serveras utomhus)
Sittunderlag att sitta på när du äter din pizza

Välkommen till en spännande mörkerkväll!