5 reaktioner på ”GIF-Ringentidningen”

  1. Jag är sjukt imponerad av allt ni gör! Så proffsigt, det kommer att bli toppenbra. Jag funderar starkt på att lägga om min semester för att kunna vara med :-). Lycka till med arrangemanget, och hoppas att ni får ”lagom” många deltagare!

  2. Eva Karlsson-Schagerström

    Vilket arrangemang ni har ordnat!! Och vilken bra tidning, så bra information, snygg layout och fina bilder!! Imponerande!

  3. Helene NIlsson

    Jag så glad över att ni ordnar GIF-ringen för länets orienterarungdomar nu när O-ringen ställdes in. Vilken proffsig informationstidning ni har gjort, i samma klass som O-ringens. Extra plus att ni har släppt några start-tider även till Chaufförerna!

  4. Jag är mäkta imponerad av engagemang, tidning och entusiasm! Hoppas det går bra för Er! Ni verkar ha jättekul i arrangörsgruppen. Bilderna, texterna och proffsigheten skvallrar om det! Stort lycka till!

Kommentarer är stängda.

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej