Fyrklöver, stipendium, m.m.

Fyrklöversprinnt

Nu kan man anmäla sig till Fyrklöversprinten den 4/6. Första start 18:00. Välkomna! Mer info hittar ni här:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/24969

Stipendium

21 maj tog Garphyttans IF – orienteringssektion emot ett stipendium från Tysslinge Företagare till ungdomarna 12-16 år (HD 12-16) som under 2018 var med på ett antal stafetter runt om i landet. Priset har gått till ungdomarna, som lag, och som i denna individuella sport har hittat en god lagkänsla där fokus inte har legat på prestation utan på att hjälpa, stötta, inspirera och framför allt ha kul tillsammans. Med för att hämta ut stipendiet var Rasmus, Elin och Nelly. Fotograf var John Tellestedt som också samtidigt fick pris för årets företagare. Grattis!

Sommarlandssprinten

Söndag den 9 juni är det dags för den årliga Sommarlandssprinten på Skara Sommarland. Tävlingen äger rum inne i parken mellan kl. 8.30–10 innan parken öppnar. Exotiska kontrollpunkter som fontäner, åkattraktioner, vattenrutschkanor eller dinosaurier kan förekomma. Läs mer…