Mörkeräventyr /Avslutningsaktivitet. Onsdagen 18/10

Som vanligt avslutar vi höstsäsongen med ett spännande och roligt mörkeräventyr för alla barn och ungdomar onsdagen den 18/10 kl 18:00. Vi samlas vid Kilsbergsvallen. Ta med ficklampa/pannlampa, gärna en som går snabbt att släcka. Mörka kläder är en fördel och glöm inte att tejpa över alla eventuella reflexer så att inte den onde ser er.

Eftersom vi inte kunde hitta någon passande fredagskväll så hoppar vi över pizzan i år, men varm saft och fika blir det när vi korar segrande lag.

Så här går det till:
Barnen indelas i grupper (eventuellt med en/flera vuxna) och det gäller att besöka så många kontroller som möjligt under en viss tid. Om man har otur kan man möta någon av de ”onda” som då tömmer de kontroller man fått i lagets sportident-pinne. Om man istället möter någon av de ”goda” i skogen kan man dra ut en resultatremsa hos dem och säkra de kontroller man tagit. De gäller att gömma sig för de onda och vara listig!